Direct contact? Bel: +31(0)85 53 62 600

Home > Over Connexy > Wat doet Connexy?

Wat doet Connexy?

Bedrijven en organisaties willen zich focussen op hun dagelijkse business en zich geen zorgen maken over alles wat noodzakelijk is om het werk te kunnen doen. Connexy ondersteunt bedrijven en organisaties door de zorg over de ICT-werkplek weg te nemen. Dat doen we door als een onafhankelijke partner van ondernemingen te opereren voor de inrichting van de totale Digitale Werkplek.

Adviseren

We adviseren in de toepassing van de nieuwste technologieën en toekomstbestendige oplossingen en verzorgen van a tot z de implementatie daarvan. De wensen en eisen van de klant vormen het vertrekpunt voor onze dienstverlening, het einddoel is daaraan tegemoet te komen op een manier die betaalbaar, werkbaar en schaalbaar is.

Zo helpt Connexy bedrijven om efficiënter te werken en de productiviteit te stimuleren door ‘De Digitale Werkplek’ op een relevante en effectieve manier in te zetten. Dit verhoogt zowel het plezier in het werk als het rendement van medewerkers.

Onafhankelijk

Daartoe adviseren we onafhankelijk over alle facetten waarmee de Digitale Werkplek wordt omgeven: netwerken, connectiviteit, hardware, services en infrastructuur. In combinatie met de implementatie en installatie hiervan.

Efficiënte oplossingen

Deze integrale aanpak leidt tot de meest efficiënte oplossingen en draagt substantieel bij aan het verhogen van het rendement op de werkplek. Wij willen als Connexy niet alleen dat onze oplossing goed is, maar dat de ondernemer een samenwerking met ons aangaat en ook onze verregaande service ervaart. We zijn met Connexy een bedrijf dat de ondernemer ontzorgt en we gaan voor een langdurige samenwerking met een lach. Zakendoen met elkaar kan namelijk ook erg leuk zijn!!!

We willen ons met Connexy manifesteren als een verantwoord handelende onderneming. Verantwoord ondernemen staat in onze visie gelijk aan het realiseren van de doelstellingen van de onderneming op een wijze die rekening houd met de belangen. Dat betekent in de praktijk, onder meer, dat onze medewerkers handelen volgens gemeenschappelijke waarden: klantgericht, profesioneel, integer en betrokkenheid.

Over Connexy Contact opnemen