Direct contact? Bel: +31(0)85 53 62 600

Home > Over Connexy

Over Connexy

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. U wilt het wel in de gaten houden, maar nog liever heeft u een partner die voor u alles scherp in de gaten houdt en de ontwikkelingen op de voet volgt en daarop anticipeert.

Connexy biedt tal van oplossingen voor de zakelijke markt vanuit een heldere gedachte. De motivatie van het team van Connexy wordt samengevat in de woorden van directeur en oprichter Martin Eenschoten.

Communicatie, beschikbaarheid van informatie en data en de beveiliging daarvan zijn cruciaal voor elk bedrijfsproces. Elke onderneming streeft ernaar deze processen te optimaliseren, op zoek naar meer effectiviteit en productiviteit. Connexy onderscheidt zich door meer te bieden dan alleen vaste- of mobiele telefonie. Connexy biedt ondernemers het beste van beide alsmede de integratie van deze twee. Daarbij bieden wij een sterk aanvullend dienstenportfolio, waarmee we de ondernemer ontzorgen door de oplossing beheersbaar en betaalbaar te maken. Op basis van de behoefte van de ondernemer creëren wij een geïntegreerde en toekomst vaste oplossing.

Bekijk hier het interview met Martin Eenschoten door Cor Spronk

Interview Cor Spronk met Martin Eenschoten

Wat doet Connexy? Contact opnemen

Officieel sponsor bij:

Golfclub Golf Residentie Dronten

Connexy is sinds 2020 Business Club lid van de Golf Residentie in Dronten. Al jaren levert Connexy een sponsor bijdrage aan de golfclub en heeft nu een extra stap gemaakt met de toetreding tot de Business Club. 

De golfclub onderscheidt zich door de unieke combinatie van wonen en golfen. De bewoners van het park zijn met hun mandelig eigendomsrecht niet alleen mede-eigenaar van de baan maar hebben ook recht op tweespeelrechten. Deze constructie, ontwikkeld naar Amerikaans voorbeeld en uniek in Europa, resulteert niet alleen in een stabiel ledenbestand maar zorgt ook voor een levendig verenigingsleven.

The Links Valley

Jong maar uiterst volwassen - Het gevoel van een klassieke baan

The Links ValleyHet strategische omkeerbare ontwerp door architect Frank Pont, het indrukwekkende werk van top shapers zoals de Ier Conor Walsh en de Nederlander Lowie Bussemakers, de ideale zandondergrond en de stille ligging in de bossen van de Veluwe vormen de basis voor uw beleving van The Links Valley. Al ver voor de officiële opening waren de reacties van bezoekers en pers meer dan lovend. Nu is het aan u! Bent u klaar voor een ronde op de eerste ‘reversible’ golfbaan van Nederland?

Wat doet Connexy? Contact opnemen

Connexy in de maatschappij

Connexy hecht veel waarde aan het nemen van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Donaties zijn voor Connexy een uiting van maatschappelijke betrokkenheid. Soms in de vorm van een financiële bijdrage (eenmalige of langere termijn), maar dat gebeurt ook door het kosteloos aanbieden van onze producten en diensten.

Voor meer informatie over ons beleid voor sponsoring en donaties kan je contact opnemen middels ons contactformulier.