Direct contact? Bel: 085 - 049 37 00

Home > Over Connexy

Over Connexy

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. U wilt het wel in de gaten houden, maar nog liever heeft u een partner die voor u alles scherp in de gaten houdt en de ontwikkelingen op de voet volgt en daarop anticipeert.

Connexy biedt tal van oplossingen voor de zakelijke markt vanuit een heldere gedachte. De motivatie van het team van Connexy wordt samengevat in de woorden van directeur en oprichter Martin Eenschoten.

Communicatie, beschikbaarheid van informatie en data en de beveiliging daarvan zijn cruciaal voor elk bedrijfsproces. Elke onderneming streeft ernaar deze processen te optimaliseren, op zoek naar meer effectiviteit en productiviteit. Connexy onderscheidt zich door meer te bieden dan alleen vaste- of mobiele telefonie. Connexy biedt ondernemers het beste van beide alsmede de integratie van deze twee. Daarbij bieden wij een sterk aanvullend dienstenportfolio, waarmee we de ondernemer ontzorgen door de oplossing beheersbaar en betaalbaar te maken. Op basis van de behoefte van de ondernemer creëren wij een geïntegreerde en toekomst vaste oplossing.

Wat doet Connexy? Contact opnemen

Officieel sponsor bij:

PEC Zwolle Businessclub

PEC ZwollePEC Zwolle groeit. Met de bekertriomf, winst van de Johan Cruijff Schaal, het debuut in Europa en de hoogste eindklassering (nummer zes van de Eredivisie) in het seizoen 2014-2015 speelde de club zich in de kijker van voetbalminnend Nederland.

Het MAC³PARK stadion is hét middelpunt voor sponsoren uit de Regio Zwolle en wijde omtrek. De plek waar handen worden geschud, connecties worden gemaakt en onderhouden en natuurlijk de locatie waar een mooie pot voetbal kan worden bekeken. Met ruim 600 bedrijven in ons zakelijke netwerk is PEC Zwolle Business het grootste zakelijke netwerk van de Regio Zwolle.

Ook buiten wedstrijddagen is er van alles te doen op zakelijk gebied. Te denken valt aan: de sPECtakel businessparty, businessclubavonden, golfdagen, het fitnessontbijt en het trainingskamp in januari. Daarnaast is er ook nog het PEC Zwolle Businessclubteam (voetbal) en het PEC Peloton (wielrennen).

Sponsoring PEC Zwolle

The Links Valley

Jong maar uiterst volwassen - Het gevoel van een klassieke baan

The Links ValleyHet strategische omkeerbare ontwerp door architect Frank Pont, het indrukwekkende werk van top shapers zoals de Ier Conor Walsh en de Nederlander Lowie Bussemakers, de ideale zandondergrond en de stille ligging in de bossen van de Veluwe vormen de basis voor uw beleving van The Links Valley. Al ver voor de officiële opening waren de reacties van bezoekers en pers meer dan lovend. Nu is het aan u! Bent u klaar voor een ronde op de eerste ‘reversible’ golfbaan van Nederland?

Wat doet Connexy? Contact opnemen

Connexy in de maatschappij

Connexy hecht veel waarde aan het nemen van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Donaties zijn voor Connexy een uiting van maatschappelijke betrokkenheid. Soms in de vorm van een financiële bijdrage (eenmalige of langere termijn), maar dat gebeurt ook door het kosteloos aanbieden van onze producten en diensten.

Voor meer informatie over ons beleid voor sponsoring en donaties kan je contact opnemen middels ons contactformulier.