Direct contact? Bel: +31(0)85 53 62 600

Home > Nieuws > Microsoft 365 backup

Microsoft 365 backup

Neem de volledige controle over de gegevens in Microsoft 365 met een lokale oplossing voor reservekopieën en bescherm uw gegevens in OneDrive voor Bedrijven en SharePoint Online en uw e-mails, contactpersonen en agenda.

Complete back-up voor Microsoft 365 

Beveilig uw e-mails, contactpersonen en agenda's in SharePoint Online, Exchange Online en OneDrive voor Bedrijven met de lokale oplossing voor Microsoft 365-reservekopieën.

OneDrive voor Bedrijven

Zowel gegevens als de bijbehorende metagegevens, zoals het laatste tijdstip van wijziging en machtigingen voor delen, worden ondersteund voor het maken van reservekopieën.

SharePoint Online

Voer continu lokale reservekopieën uit om siteverzamelingen, documenten, bibliotheken en lijsten in SharePoint Online te beveiligen en gegevens in SharePoint direct te herstellen in geval van een storing.

Exchange Online

Maak een reservekopie van Office 365-gegevens die in postvakken van personen, in gedeelde postvakken en in archieven zijn opgeslagen – inclusief hun mappen, mappenstructuren en bijlagen

Wil je meer weten over deze Backup mogelijkheid, neem dan contact met ons op. verkoop@connexy.nl of op telefoonnummer 085-5362600