Direct contact? Bel: +31(0)85 53 62 600

Home > Nieuws > Hikvision AXHub Pro Alarmsyteem

Hikvision AXHub Pro Alarmsyteem

Hikvision presenteert onder de naam AXHub AxPro een draadloos alarmsysteem voor woningen en kleine bedrijven. De fraai vormgegeven centrale verwerkt alarmmeldingen, maar ook videobeelden, waardoor eenvoudig visuele verificatie is toe te voegen. Volgens Hikvision, gaat het hier om een unieke combinatie van inbraaksignalering en videobewaking. Dit alles is geïntegreerd in een compacte designbehuizing, die een groot aantal configuratiemogelijkheden biedt. Het opzetten van het systeem verloopt via Hik-Connect en beelden zijn te beheren via iVMS van Hikvision. 
De combinatie van inbraakdetectie en videoverificatie is mogelijk als Intruder Verification as a Service (IVaaS).
Hierbij gaat de communicatie via een Cloud-omgeving, zodat ook derden als dienstverlener kunnen optreden.

Hikvision alamsysteem alarm kit

Met de nieuwe, modulaire, IP-intercomsystemen van Hikvision is volgens een ideale configuratie samen te stellen. Slechts één kabel met standaard PoE is nodig om de op maat geconfigureerde buitenpost te voeden, inclusief alle gekozen onderdelen. De buitenpost kan bijvoorbeeld worden voorzien van een cameramodule.
De Hikvision Modulaire intercom zorgt ervoor dat alles perfect in beeld komt. De 2MP-camera heeft WDR zodat personen ook met tegenlicht nog goed zijn te herkennen.
Bovendien bieden ze een openingshoek van 180°, zodat ook de omgeving bekeken kan worden als er iemand voor de deur staat.

De binnenpost van Hikvision, die een Reddot heeft gewonnen voor het design, is het pronkstuk uit de modulaire intercomserie. De fraai vormgegeven binnenpost bevat een 7-inch colorful IPS LCD touchscreen met een resolutie van 1024 x 600. Via de binnenpost is het camerabeeld van de buitenpost te zien, maar er kunnen ook twee IP-buitencamera’s op worden aangesloten, die de hele omgeving in beeld brengen.
Daarnaast zijn snapshots te maken. 

Voor meer informatie over dit product, informeer bij onze sales afdeling tel. 085-5362600. U kunt hier een brochure downloaden.