Direct contact? Bel: +31(0)85 53 62 600

Home > ICT Dienstverlening > Zakelijk WiFi

Zakelijk WiFi

Professioneel zakelijk WiFi is een vereiste voor een productieve werkomgeving. Gaat u bij uzelf eens na: Hoeveel verschillende devices gebruiken uw medewerkers/collega’s bij het uitvoeren van hun werk? Waarschijnlijk meer dan u in eerste instantie zou verwachten!

Met de WiFi-oplossingen van Connexy beschikt u over een professioneel WiFi-netwerk en is de continuïteit van uw organisatie gewaarborgd. Ook eventuele gasten profiteren van een goede veilige netwerkverbinding. Wat zijn de beste zakelijk WiFi oplossingen voor uw organisatie?

Professioneel WiFi-netwerk

Welke organisatie wil er niet beschikken over een betrouwbaar, snel en veilig netwerk? Een verouderd netwerk is vaak instabiel, moeilijk te beheren en heeft daardoor negatieve invloed op de productiviteit. Terwijl een professioneel ingericht zakelijk WiFi-netwerk juist bijdraagt aan een productieve werkomgeving. Onderstaand vindt u de voordelen van goed ingericht zakelijk WiFi-netwerk:

  • Hoge capaciteit
  • Eenvoudig schaalbaar
  • Gebruiksvriendelijke en centrale beheeromgeving
  • Uitgebreide functionaliteiten
  • Uitgebreide analysemogelijkheden
  • Betrouwbaar en stabiel

Connexy maakt gebruik van de volgende vendoren, om tot een high end WiFi netwerk te komen tw;

  • Extreme Networks (voorheen Aerohive)
  • Ubiquiti Networks

Zakelijke WiFi oplossing – in 3 stappen

De inrichting van het netwerk verschilt per organisatie. Voor het inrichten van een professioneel zakelijk wifi-netwerk kijken we naar de volgende stappen.

Gebruikers

Een belangrijk aspect is het aantal gebruikers én het aantal devices. Een netwerk waar bijvoorbeeld 50 medewerkers gebruik van maken richten we anders in dan een netwerk waar 2.000 medewerkers op actief zijn.

Toepassing

Ook het netwerkgebruik verschilt per organisatie. Gaat er enorm veel data over de lijnen? Hoe zit het met flexwerken? WiFi voor uw gasten? Wij informeren u graag over uw zakelijke WiFi oplossingen.

Locatie

Tijdens onze WiFi-meting kijken we naar de locatie van uw organisatie. Ieder pand vraagt om een andere inrichting wanneer het gaat om optimale WiFi-dekking.

Wilt u meer informatie? Wij adviseren u graag.

Contact opnemen