Direct contact? Bel: +31(0)85 53 62 600

Home > ICT Dienstverlening > Cloud telefonie

Communicatie in de cloud voor de zakelijke markt

Telefonie, VoIP is hét alternatief voor ISDNMet Hosted Voice (ook wel Hosted VoIP genoemd) kunt u zakelijk bellen via de cloud. Deze hosted vorm van communicatie in de cloud biedt een volwaardig alternatief voor de traditionele telefonie via ISDN (deze techniek is inmiddels niet meer in gebruik). Dit zorgt voor een flexibele, betrouwbare en kostenbesparende oplossing voor uw vaste telefonievraagstuk.

Met Hosted Voice verlopen inkomende en uitgaande gesprekken via het IP-datanetwerk, in plaats van via de reguliere telefoonlijn. Het IP-datanetwerk maakt gebruik van een VPN of een zakelijke internetverbinding van Connexy of een mogelijke andere provider.. Daarmee beschikt u over een verbinding met voldoende bandbreedte en van hoge kwaliteit.

Kortom, een gebruiksvriendelijke oplossing voor uw totaalcommunicatie: audio, video, beschikbaarheid/presence, desktop-sharing, chatten en conferencing. Connexy werkt met gerenomeerde partners om uw Hosted Voice oplossing mogelijk te maken tw;

  • KPN
  • Vodafone
  • T-Mobile
  • 3CX
  • Microsoft Teams

Vergroot de waarde van Hosted Voice

Vaste en mobiele telefonie integratie

Neem uw kantoor mee in uw broekzak. Integreer uw vaste en mobiele nummer voor optimale bereikbaarheid zowel op kantoor als onderweg.

Receptiefunctionaliteit

Laat uw receptionisten eenvoudig online inkomende gesprekken beheren en routeren met de receptiefunctionaliteit van Hosted Voice.

Callcenterfunctionaliteit

Richt met Hosted Voice eenvoudig een callcenter op. Deze functionaliteit is geschikt voor zowel kleinere bedrijven als de grotere callcenters.

Software-integratie CRM

Zorgeloze integratie van uw telefonie functionaliteiten met de meeste CRM-softwaresystemen.

Ook interesse in hosted telefonie?

Contact opnemen