Direct contact? Bel: 085 - 049 37 00

Home > ICT Producten > Mobiel

Mobiel

Mobiele telefonie

MobielWij begrijpen dat u geen concessies wilt doen waar het gaat om uw bereikbaarheid. Of u nu ZZP’er bent of een MKB-onderneming runt. Daarom is bij Connexy een zakelijk mobiel abonnement maatwerk, waar elders standaard abonnementen worden aangeboden. Voor elke ondernemer hebben we passende communicatie oplossingen.

Vrijheid om te ondernemen

U mag van ons de kwaliteit en service verwachten die ú uw klanten biedt. We hebben onze mobiele oplossingen ontwikkeld om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Zo heeft u weer de vrijheid om u op uw onderneming te richten. Wij zorgen ervoor dat de telecom volledig geregeld is.

Connexy heeft partnerovereenkomsten met de belangrijkste providers en zal u altijd een passende oplossing kunnen aanbieden.

Toe aan een mobiel abonnement of verlenging of vragen met betrekking tot vast-mobiel integratie?

Contact opnemen

Vodafone

Business proof met Red Pro mobiel Premiums Included

VodafoneCreëer een mobiele werkplek, waar u ook bent. Met een zakelijk Red Pro abonnement van Vodafone werkt u altijd en overal in Nederland en de EU. Naast mobiel bellen en internetten kunt u kosteloos gebruik maken van de Premiums Included van Red Pro:

  • Data delen met collega's
  • Microsoft Office 365 Licentie 
  • Vervangend Toestel Service 
  • Toestelbeheer
  • Telefoon switch tijdens contract 
  • Zakelijk advies en service 
  • Extra data simkaart (Red Pro Elite)

Slim samenwerken met Red Pro Team

Wilt u 2 of meer abonnementen? Met Red Pro Team wordt het nog eenvoudiger gemaakt om snel met elkaar samen te werken. Bij Red Pro Team kunt u verschillende Red Pro abonnementen combineren en de data met elkaar delen. De gratis Microsoft Teams licentie bevordert teamwerk en integreert en vereenvoudigt werkervaringen. Zo kunnen u en uw werknemers overal en altijd aan de slag. 

Contact opnemen

KPN MKB Mobiel 2019

KPNMet MKB Mobiel 2019 doen u en uw werknemers onbezorgd zaken met de kwaliteit en betrouwbaarheid die u van KPN gewend bent. U deelt uw tegoeden (minuten en data) met uw collega’s en maakt in de hele EU gebruik van het supersnelle 4G netwerk van KPN. Als KPN Excellence Partner zijn wij volledig gecertificeerd om alle producten en diensten van KPN te verkopen, installeren en configureren.   

Of u nu wilt betalen naar gebruik of meer voorspelbaarheid wenst, met een voordelige bundel of een onbeperkt abonnement voor bellen, sms en internet, ook binnen de EU. U kiest de abonnements­vorm met meer keuzevrijheid, grotere bundels en een betere prijs/waarde verhouding. Bovendien heeft u toegang tot het supersnelle 4G mobiele netwerk en profiteert u van interessante extra’s.

Altijd een passend abonnement

Binnen Zakelijk Mobiel zijn er verschillende abonnementen. Afhankelijk van uw gebruik en uw behoefte aan voorspelbaarheid en beheersbaarheid kiest u het abonnement dat bij u past. We adviseren u graag!

Neemt contact met ons op via 085-049 37 00 voor een vrijblijvende en gratis analyse. Of stuur een e-mail naar info@connexy.nl voor een persoonlijk advies op maat.

Contact opnemen