Direct contact? Bel: +31(0)85 53 62 600

Home > ICT Dienstverlening > Mobiele abonnementen

Mobiele telefonie

Mobiele telefonie

MobielWij begrijpen dat u geen concessies wilt doen waar het gaat om uw bereikbaarheid. Of u nu ZZP’er bent of een MKB-onderneming runt. Daarom is bij Connexy een zakelijk mobiel abonnement maatwerk, waar elders standaard abonnementen worden aangeboden. Voor elke ondernemer hebben we passende communicatie oplossingen.

Vrijheid om te ondernemen

U mag van ons de kwaliteit en service verwachten die ú uw klanten biedt. We hebben onze mobiele oplossingen ontwikkeld om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Zo heeft u weer de vrijheid om u op uw onderneming te richten. Wij zorgen ervoor dat de telecom volledig geregeld is.

Connexy heeft partnerovereenkomsten met de belangrijkste providers en zal u altijd een passende oplossing kunnen aanbieden. U kunt via Connexy mobiele abonnementen afsluiten van de volgende providers tw;

  • KPN
  • Vodafone
  • T-Mobile

Altijd een passend abonnement

Binnen Zakelijk Mobiel zijn er verschillende abonnementen. Afhankelijk van uw gebruik en uw behoefte aan voorspelbaarheid en beheersbaarheid kiest u het abonnement dat bij u past. We adviseren u graag!

Neemt contact met ons op via 085-049 37 00 voor een vrijblijvende en gratis analyse. Of stuur een e-mail naar info@connexy.nl voor een persoonlijk advies op maat.

Contact opnemen