Direct contact? Bel: 085 - 049 37 00

Home > ICT Producten > Data/Infrastructuur

Data/Infrastructuur, één provider voor al uw communicatiebehoeften

Geen concessies op kwaliteit

Data/Infrastructuur, één provider voor al uw communicatiebehoeftenUw medewerkers hebben snel internet nodig om hun werk te doen. Daarnaast moeten zij goed bereikbaar zijn voor klanten. U wilt vaste verbindingen waar u op kunt vertrouwen, dat snappen we als geen ander. Bij Connexy helpen we u met zakelijk internet en bellen. U kunt vertrouwen op een kwalitatief hoogstaand koper- en glasvezelnetwerk.

Contact opnemen

Uw communicatie goed geregeld

Bij Connexy kunt u terecht voor vaste telefonie en zakelijk internet. Zo profiteert u van één provider voor al uw communicatiebehoeften. U wilt dat uw communicatie goed is geregeld, maar wilt daar tegelijkertijd geen omkijken naar hebben. Wij nemen uw zorgen uit handen en zien erop toe dat u optimaal bereikbaar bent; u kunt zich volledig richten op uw onderneming.

Snelle internetverbinding

Snelle internetverbindingSnelle internetverbindingen zijn vandaag de dag onmisbaar voor vrijwel alle bedrijven. Glasvezel en of kabel speelt daarbij een belangrijke rol, omdat het bij uitstek geschikt is om tot in de verre toekomst qua capaciteit te kunnen blijven groeien. Glasvezel en of Kabel  is de ideale infrastructuur om internet, VPN's en VoIP services te transporteren over dezelfde verbinding. De mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel en of Kabel zijn nagenoeg oneindig. Vooral de modulaire opbouw en schaalbaarheid zorgen er voor dat glasvezel en of kabel een goede investering is voor de toekomst.

Voordelen Zakelijk Glasvezel en of Kabel

  • ideaal voor werken in de Cloud
  • symmetrische internetverbindingen
  • meerdere diensten over één verbinding
  • toekomst vaste oplossing door schaalbaarheid
  • zeer betrouwbaar

Beschikbaarheid controleren

Overal in Nederland is zakelijk glasvezel of kabel te leveren. De éénmalige aansluitkosten van een verbinding zijn afhankelijk van de afstand tot de dichtstbijzijnde glasvezel of kabel  infrastructuur. Hoe verder uw pand verwijderd is van de infrastructuur hoe groter de graafafstand zal zijn, waardoor de eenmalige kosten kunnen oplopen.

Om deze reden heeft elke locatie in Nederland haar eigen prijs voor glasvezel of kabel en is het dus noodzakelijk om aan de hand van een  postcodecheck te bepalen wat de mogelijkheden en prijzen zijn voor uw bewuste locatie.

Bekijk de beschikbaarheid

Meerdere diensten over één verbinding

Een zakelijke glasvezel en/of kabelverbinding bestaat uit twee componenten. De access (drager), dit is de fysieke glasvezel en/of kabel in combinatie met de switch waarover de verbinding wordt gerealiseerd richting het landelijke netwerk. Het tweede component zijn de diensten die geleverd worden op de verbinding. De glasvezel en/of kabel access en de bijbehorende diensten kennen elk hun eigen tarieven.

De capaciteit van de verbinding bepaalt hoeveel diensten op de verbinding afgenomen kunnen worden.

Advies

Voor veel bedrijven is de stap naar glasvezel of kabel  een grote stap en het is vaak lastig om alle informatie te verzamelen die van belang is om een beslissing te kunnen nemen. Connexy  beschikt over een team van specialisten die u over alle aspecten van glasvezel en kabel kunnen informeren. Wij staan u graag met raad en daad bij als het gaat om alle aspecten die te maken hebben met de aanleg van verbindingen. Wij doen niets liever dan u helpen bij het kiezen van de juiste oplossing.

Contact opnemen