Direct contact? Bel: +31(0)85 53 62 600

Home > ICT Dienstverlening > Infrastructuur & Security

Infrastructuur voor al uw communicatiebehoeften

Geen concessies op kwaliteit

Data/Infrastructuur, één provider voor al uw communicatiebehoeftenUw medewerkers hebben snel internet nodig om hun werk te doen. Daarnaast moeten zij goed bereikbaar zijn voor klanten. U wilt verbindingen waar u op kunt vertrouwenen bovendien veilig en secure zijn, dat snappen we als geen ander. Bij Connexy helpen we u met het maken van de juiste keuze. U kunt vertrouwen op een kwalitatief hoogstaand koper- en glasvezelnetwerk.

Contact opnemen

Snelle internetverbinding

Snelle internetverbindingSnelle internetverbindingen zijn vandaag de dag onmisbaar voor vrijwel alle bedrijven. Glasvezel en of kabel speelt daarbij een belangrijke rol, omdat het bij uitstek geschikt is om tot in de verre toekomst qua capaciteit te kunnen blijven groeien. Glasvezel en of Kabel  is de ideale infrastructuur om internet, VPN's en VoIP services te transporteren over dezelfde verbinding. De mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel en of Kabel zijn nagenoeg oneindig. Vooral de modulaire opbouw en schaalbaarheid zorgen er voor dat glasvezel en of kabel een goede investering is voor de toekomst.

Voordelen Zakelijk Glasvezel en of Kabel

  • ideaal voor werken in de Cloud
  • symmetrische internetverbindingen
  • meerdere diensten over één verbinding
  • toekomst vaste oplossing door schaalbaarheid
  • zeer betrouwbaar

Beschikbaarheid controleren

Overal in Nederland is zakelijk glasvezel of kabel te leveren. De éénmalige aansluitkosten van een verbinding zijn afhankelijk van de afstand tot de dichtstbijzijnde glasvezel of kabel  infrastructuur. Hoe verder uw pand verwijderd is van de infrastructuur hoe groter de graafafstand zal zijn, waardoor de eenmalige kosten kunnen oplopen.

Om deze reden heeft elke locatie in Nederland haar eigen prijs voor glasvezel of kabel en is het dus noodzakelijk om aan de hand van een  postcodecheck te bepalen wat de mogelijkheden en prijzen zijn voor uw bewuste locatie.

Meerdere diensten over één verbinding

Een zakelijke glasvezel en/of kabelverbinding bestaat uit twee componenten. De access (drager), dit is de fysieke glasvezel en/of kabel in combinatie met de switch waarover de verbinding wordt gerealiseerd richting het landelijke netwerk. Het tweede component zijn de diensten die geleverd worden op de verbinding. De glasvezel en/of kabel access en de bijbehorende diensten kennen elk hun eigen tarieven.

De capaciteit van de verbinding bepaalt hoeveel diensten op de verbinding afgenomen kunnen worden.

Advies

Voor veel bedrijven is de stap naar glasvezel of kabel  een grote stap en het is vaak lastig om alle informatie te verzamelen die van belang is om een beslissing te kunnen nemen. Connexy  beschikt over een team van specialisten die u over alle aspecten van glasvezel en kabel kunnen informeren. Wij staan u graag met raad en daad bij als het gaat om alle aspecten die te maken hebben met de aanleg van verbindingen. Wij doen niets liever dan u helpen bij het kiezen van de juiste oplossing.

Beveiliging, overal veilig werken

Beveiliging, overal veilig werken

In een wereld waarin digitale bedreigingen elkaar steeds sneller opvolgen en Ransomware nu al weer de pijn van gisteren is, wordt Security van steeds grotere waarde. Netwerkgrenzen vervagen en er komen steeds meer met het internet verbonden devices. Hoe houdt u het netwerk veilig?

Fortinet Firewalls beveiligen het bedrijfsnetwerk met ongekende performance en eenvoud in beheer. Fortinet is de markleider op dit gebied en levert een alles-in-één oplossing met onder andere antivirus, VPN, detectie en preventie van inbreuken in het netwerk, webfiltering en geeft controle over applicaties.

'Met FortiGate bent u optimaal beschermd tegen de hedendaagse digitale gevaren!'

Binnen Connexy begint het Fortinet-portfolio met de FortiGate Firewall voor het IP-VPN, de VDOM (Virtual Domain). Met de Fortigate VDOM hoef u zich niet bezig te houden met updates, performance en licenties. Tegen een helder maandelijks bedrag regelt Connexy dit voor u!

FortiGate en VDOM

Connexy introduceert met Fortinet een geavanceerde firewall waarmee een IP-VPN naar internet ontsloten kan worden. Door het inzetten van een FortiGate VDOM wordt het IP-VPN voorzien van een complete Firewall met UTM (Unified Threat Management). De VDOM kunt u zelf (of indien gewenst door Connexy) instellen. Hierdoor kunnen wijzigingen en toevoegingen direct en op ieder willekeurig moment van de dag doorgevoerd worden.

'De oplossing is per maand aan te passen aan uw behoefte!'

De beleving van dit product is gelijk aan een lokale Firewall, alleen zijn de investeringen en onderhoud hiervan de verantwoordelijkheid van Connexy. Naast de al uitgebreide standaardfuncties van FortiGate VDOM kunnen wij als Connexy de oplossing per maand aanpassen aan de behoeftes van u als klant.

Contact opnemen