Direct contact? Bel: 085 - 049 37 00

Home > ICT Producten > Beveiliging

Beveiliging, overal veilig werken

Beveiliging, overal veilig werkenIn een wereld waarin digitale bedreigingen elkaar steeds sneller opvolgen en Ransomware nu al weer de pijn van gisteren is, wordt Security van steeds grotere waarde. Netwerkgrenzen vervagen en er komen steeds meer met het internet verbonden devices. Hoe houd u het netwerk veilig?

Fortinet Firewalls beveiligen het bedrijfsnetwerk met ongekende performance en eenvoud in beheer. Fortinet is de markleider op dit gebied en levert een alles-in-één oplossing met onder andere antivirus, VPN, detectie en preventie van inbreuken in het netwerk, webfiltering en geeft controle over applicaties.

'Met FortiGate bent u optimaal beschermt tegen de hedendaagse digitale gevaren!'

Binnen Connexy begint het Fortinet-portfolio met de FortiGate Firewall voor het IP-VPN, de VDOM (Virtual Domain). Met de Fortigate VDOM hoef u zich niet bezig te houden met updates, performance en licenties. Tegen een helder maandelijks bedrag regelt Connexy dit voor u!

Contact opnemen

FortiGate en VDOM

Connexy introduceert met Fortinet een geavanceerde firewall waarmee een IP-VPN naar internet ontsloten kan worden. Door het inzetten van een FortiGate VDOM wordt het IP-VPN voorzien van een complete Firewall met UTM (Unified Threat Management). De VDOM kan door u zelf (of indien gewenst door Connexy) ingesteld worden. Hierdoor kunnen wijzigingen en toevoegingen direct en op ieder willekeurig moment van de dag doorgevoerd worden.

'De oplossing is per maand aan te passen aan uw behoefte!'

De beleving van dit product is gelijk aan een lokale Firewall, alleen zijn de investeringen en onderhoud hiervan de verantwoordelijkheid van Connexy. Naast de al uitgebreide standaardfuncties van FortiGate VDOM kunnen wij als Connexy de oplossing per maand aanpassen aan de behoeftes van u als klant.

Optimale beveiliging met FortiGate firewall

Contact opnemen

Achtergrond FortiGate VDOM

Fortinet is een wereldwijde leverancier van netwerkbeveiligingsapparatuur en één van de marktleiders in Netwerk Security (FW/NGFW/UTM) met gespecialiseerde security-oplossingen die bedrijven beschermt tegen de geavanceerde bedreigingen van vandaag de dag. De geconsolideerde producten en diensten bieden een brede en geïntegreerde bescherming tegen de dynamische bedreigingen en vereenvoudigen gelijktijdig de IT beveiligingsinfrastructuur.

Speciaal gebouwde hardware en software bieden de hoge prestaties en volledige content bescherming die klanten nodig hebben om op de hoogte te zijn en te blijven van de voortdurend veranderende bedreigingen.

Fortinet’s vlaggenschip-product, de FortiGate security appliances, leveren ASIC-versnelde prestaties en integreren meerdere lagen van beveiliging, ontworpen om te helpen bij het beschermen tegen de continue veranderende bedreigingen op applicatie- en netwerk-niveau.

Door het gebruik van deze FortiGate apparatuur is de kwaliteit van de dienst uitmuntend. De bewezen technologie van Fortinet vormt de basis van de VDOM module van Connexy. Hierdoor, en door het Connexy backbone netwerk, is het mogelijk de dienst aan te bieden met de hoogste kwaliteit zoals deze van Connexy verwacht mag worden. Het backbone netwerk van Connexy wordt continu gemonitord en waar nodig wordt er (pro)actief gereageerd door Connexy. Door deze monitoring kan Connexy trends en analyses vergelijken en zodoende zorgen voor voldoende capaciteit.

Het voordeel van deze opzet ten opzichte van andere oplossingen is dat er bij u op locatie geen extra apparatuur geplaatst hoeft te worden. Ook wordt al het verkeer door de firewall op een centrale locatie geleid en is het niet noodzakelijk iedere locatie binnen het IP-VPN te voorzien van een eigen firewall. Hierdoor heeft een IP-VPN wolk één security policy. Elke locatie behoudt zijn maximale download bandbreedte, omdat de verbinding van de VDOM naar het internet maximaal is.

Contact opnemen