Direct contact? Bel: +31(0)85 53 62 600

Home > ICT Dienstverlening > IP Camera's

Waarom camera beveiliging?

Een IP Camera systeem is voor veel mensen een systeem wat je alleen bij de grotere bedrijven,  banken of de supermarkt ziet. En natuurlijk kennen we de beelden van het programma Opsporing Verzocht. En waarom zou je op je bedrijf of thuis IP Camera's op willen hangen?

Een alarmsysteem, ja dat is logisch dat zorgt ervoor dat zodra je van huis bent of in je bed ligt dat er een melding gemaakt wordt dat een onbevoegde op je terrein loopt of in huis is. De Politie kan dan worden gebeld en als ze snel genoeg zijn kan de onbevoegde aangehouden worden. Maar wat gaan we doen als de onbevoegde al weer verdwenen is? De Politie is echter gek op camera beelden en is opzoek naar daderindicatie. Dat betekent in de praktijk, zijn er sporen, DNA of misschien een getuige die een kenteken gezien heeft. Als er geen daderindicatie is mag u raden wat er met een onderzoek gebeurt.

Er zijn twee belangrijke redenen om camera's te plaatsen.

  • Preventie: bewakingscamera's schrikken af.
  • Identificatie: ze verzamelen bewijsmateriaal.

Een camera schrikt af

Bewakingscamera’s werken preventief. Zien onbevoegden dat een aanwezige  camera? Een mogelijke dader staakt zijn plannen. Of hij gaat naar een doelwit zonder camerabewaking.

Een camera indentificeert

Helaas: sommige daders storen zich helemaal niet aan camera’s. Maar ook in dat geval zijn bewakingscamera’s nuttig. U vergroot de kans om een dader te identificeren. Dat maakt het voor de politie een stuk eenvoudiger om hem aan te houden. Bovendien zal een overtreder die weet dat hij gefilmd werd, minder snel terugkomen. Het risico om herkend te worden, is veel groter.

Een camera verzamelt bewijs

Bewakingscamera’s verzamelen bewijsmateriaal. Een winkeldiefstal, een inbraak of een overval: de beelden geven u een onweerlegbaar bewijs. Camerabeelden hielpen al heel wat overtreders veroordelen. Waar plaatst u die bewakingscamera’s het beste?

Hikvision

Op een innovatieve manier de veiligheid vergroten in en rond uw woning of bedrijf; dat is de missie van Hikvision. Voor elke ruimte en situatie is er een geschikte camera te vinden in het ruime aanbod van Connexy. Wij kiezen voor u het beste van het beste met de Hikvision camera’s.

Hikvision camera

Als u op zoek bent naar een Hikvision camera voor de bewaking van uw bedrijf of woning, zit u goed met het ruime aanbod van Connexy. U vindt bij ons onder andere:

  • Eyeball camera’s
  • Dome camera’s
  • Bullet camera’s
  • PTZ camera’s
  • Fisheye camera’s
  • Cube camera’s
  • Wifi camera’s

Bekijk hier de video met de verrassende beelden van een Hikvison ColorVu camera

Wilt u meer weten over de Hikvision videobewaking? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. 

Contact opnemen