Direct contact? Bel: 085 - 049 37 00

Home > ICT Producten > Beveiliging

Beveiliging, overal veilig werken

Beveiliging, overal veilig werkenIn een wereld waarin digitale bedreigingen elkaar steeds sneller opvolgen en Ransomware nu al weer de pijn van gisteren is, wordt Security van steeds grotere waarde. Netwerkgrenzen vervagen en er komen steeds meer met het internet verbonden devices. Hoe houdt u het netwerk veilig?

Fortinet Firewalls beveiligen het bedrijfsnetwerk met ongekende performance en eenvoud in beheer. Fortinet is de markleider op dit gebied en levert een alles-in-één oplossing met onder andere antivirus, VPN, detectie en preventie van inbreuken in het netwerk, webfiltering en geeft controle over applicaties.

'Met FortiGate bent u optimaal beschermd tegen de hedendaagse digitale gevaren!'

Binnen Connexy begint het Fortinet-portfolio met de FortiGate Firewall voor het IP-VPN, de VDOM (Virtual Domain). Met de Fortigate VDOM hoef u zich niet bezig te houden met updates, performance en licenties. Tegen een helder maandelijks bedrag regelt Connexy dit voor u!

Contact opnemen

FortiGate en VDOM

Connexy introduceert met Fortinet een geavanceerde firewall waarmee een IP-VPN naar internet ontsloten kan worden. Door het inzetten van een FortiGate VDOM wordt het IP-VPN voorzien van een complete Firewall met UTM (Unified Threat Management). De VDOM kunt u zelf (of indien gewenst door Connexy) instellen. Hierdoor kunnen wijzigingen en toevoegingen direct en op ieder willekeurig moment van de dag doorgevoerd worden.

'De oplossing is per maand aan te passen aan uw behoefte!'

De beleving van dit product is gelijk aan een lokale Firewall, alleen zijn de investeringen en onderhoud hiervan de verantwoordelijkheid van Connexy. Naast de al uitgebreide standaardfuncties van FortiGate VDOM kunnen wij als Connexy de oplossing per maand aanpassen aan de behoeftes van u als klant.

Optimale beveiliging met FortiGate firewall

Contact opnemen