Direct contact? Bel: +31(0)85 53 62 600

Home > ICT Dienstverlening > Andere

Andere ICT producten

Connexy biedt oplossingen voor de digitale werkomgeving. Wij willen dat onze  klanten zich compleet veilig voelen en zich totaal geen zorgen hoeven te maken wat ICT betreft.

Managed Mobility and Security

Managed Mobility and SecurityHet Managed Mobility & Security (MM&S) portfolio van Connexy geeft organisaties de mogelijkheid om smartphones, tablets en zelfs laptops van medewerkers op afstand te configureren, beheren en beveiligen. Met onze MM&S-diensten kunnen applicaties en content op mobiele toestellen verspreid en beheerd worden. Het biedt mogelijkheden om toestellen, apps en browsers extra te beveiligen, of bedrijfsinformatie te scheiden van privéinformatie via containers. Hiermee biedt ons Managed Mobility & Security productportfolio een essentiële toolset voor een mobiele werkplek voor kleine en grotere organisaties!

Contact opnemen

Hardware services

Hardware services Hardware services dragen bij aan de continue en optimale bereikbaarheid van medewerkers.

Connexy biedt dit o.a. middels Vodafone Garant is een toestelverzekering voor schade, defecten en bepaalde vormen van diefstal. Met de Vervangend Toestel Service (VTS) zorgt Vodafone voor een snelle vervanging aIs een toestel defect is.

Eenvoudig uitbesteden van veel operationele en financiële risico's van het gebruik van smartphones en tablets via één partij en één factuur.

Uiteraard zijn er bij de andere netwerken ook diverse mogelijkheden.

Contact opnemen

Multi Wifi

Medewerkers en gasten lopen continu in en uit. Met Multi Wifi beweegt uw wifi-netwerk mee. Dat gebeurt door Access Points: kleine kastjes die aan het plafond hangen. Zo kan iedereen altijd en overal online. Handig én een extra service die past bij deze tijd.

In deze korte animatie-video wordt ons product Multi Wifi op eenvoudige wijze uitgelegd:

Contact opnemen

Co-location

Co-location Colocation biedt klanten zeer betrouwbare, veilige en hoog beschikbare geconditioneerde DC locaties om hun ICT systemen en applicaties in te richten en te beheren. De combinatie met connectiviteit maakt gebruik en beheer van de applicaties zeer aantrekkelijk.

Voordelen van Colocation

  • Veilige, geconditioneerde ICT omgeving
  • Hoge beschikbaarheid van energie, en connectiviteit

 Colocation onderscheidt zich door de convergentie van de beste Colocation en de beste Connectiviteit.

Contact opnemen