Direct contact? Bel: +31(0)85 53 62 600

Home > Service > Kunt u naar de Cloud?

Kunt u naar de Cloud? Doe onze Cloud Scan!

Kunt u naar de Cloud? Doe onze Cloud Scan!Binnen enkele dagen inzicht in kosten, aanpak en risico’s. Door gebruik te maken van de diensten van Connexy, begeleiden wij uw bedrijf in de digitale transformatie om volledig gebruik te kunnen maken van de flexibiliteit en mogelijkheden om te migreren naar de Cloud.

U ziet mogelijkheden voor de overstap naar de Cloud binnen uw organisatie, maar vraagt zich af of er een gezonde business case is? Vraagt u zich af of uw technische applicatielandschap wel geschikt is voor een overstap naar de cloud? Welke stappen moet u maken om een overstap te kunnen realiseren en welke kosten zijn daarmee gemoeid?

Contact opnemen

Cloud Scan

Door middel van onze Cloud Scan geven wij u in korte tijd antwoord op deze en andere vragen. Binnen een korte tijd (5 werkdagen) doen wij onderzoek in uw omgeving, praten wij met stakeholders en ontvangt u van ons een rapport met een betrouwbare inventarisatie van uw IT-landschap, inclusief een overzicht van de geschikte applicaties en een aanpak voor de overstap.

Naast de technische componenten behandelen wij ook de kosten van o.a. Azure en bijbehorende Office 365 diensten. Wij garanderen dat u een duidelijk, overzichtelijk en eerlijk advies krijgt.

Microsoft

Connexy is trots Microsoft partner, voor Cloud en Midmarket Solutions. Wij onderscheiden ons door middel van diepgaande kennis op het vlak van Microsoft cloudoplossingen, zoals Office 365, SharePoint en Azure. Daarnaast zijn wij Cloud Solution Provider (CSP), Authorized Education Partner en Authorized Surface Reseller. Met deze aanvullende competenties kunt u bij ons terecht voor simpel, eerlijk en transparant licentieadvies.

Contact opnemen