Direct contact? Bel: +31(0)85 53 62 600

Home > Cases > Point to Point Bridge verbinding met IP Camera'...

Point to Point Bridge verbinding met IP Camera's

Point to Point Bridge verbinding met IP Camera's

Case: Draadloos Ethernet/Internet aanleggen in een bedrijfspand over een afstand van 50 meter.

Bij een van onze klanten hebben we recentelijk een Point to Point Bridge verbinding gerealiseerd. De klant beschikte in het kantoor wel over een internet verbinding maar niet in een verder op gelegen bedrijfspand. Bekabeling aanleggen tussen het kantoor en het verder op gelegen pand was onmogelijk i.v.m. de aangelegde bestrating.

Door een Point to Point verbinding te realiseren tussen het kantoor en het pand, beschikt de klant over 1 gigabyte straalverbinding waarover het ethernet en internet verkeer gaat lopen. Het geeft de klant de mogelijkheid om extra computers, printers binnen het kantoornetwerk aan te sluiten. Maar het gaf de klant tevens de mogelijkheid om een lang gekoesterde wens invervulling te laten gaan. 

Door de Point to Point verbinding was het mogelijk om IP beveiligings camera's te installeren binnen en buiten het pand. Volledige toegangelijke binnen het gehele LAN netwerk en daar buiten. Door het gebruik te maken van een app op de smartphone zijn beelden over de hele wereld veilig te bekijken.