Direct contact? Bel: +31(0)85 53 62 600

Home > Blog > Voorverkoop iPhone 12

Voorverkoop iPhone 12

Voorverkoop iPhone 12 mini en Pro Max

Tijdens een evenement in oktober heeft Apple vier nieuwe 5G-iPhones aangekondigd. Twee daar van – de iPhone 12 en de iPhone 12 Pro – liggen al enkele weken in de winkel. En dan is het nu de beurt aan de iPhone 12 mini (de kleine variant van de iPhone 12) en de iPhone 12 Pro Max (de grote variant van de iPhone 12 Pro).

Vanaf vanmiddag 14.00 uur kun je de nieuwe iPhones aanschaffen in de voorverkoop. Over precies een week – op vrijdag 13 november – ontvang je ze dan. Dan liggen de toestellen ook in de winkel.

Bereid je voor

Het kan gebeuren dat de nieuwe iPhones al tijdens de voorverkoop uitverkocht raken. Daarom is het handig om je een beetje voor te bereiden. Zo leg je met een paar klikken of tikken het juiste toestel in het mandje. Als je tot vandaag gewacht hebt, dan heb je al besloten dat je óf een mini, óf een Pro Max wilt. Toch zijn er dan nog enkele vragen die je jezelf moet stellen:

  • Welke iPhone kleur kies je? De iPhone 12 mini kleuren zijn zwart, wit, rood, blauw en groen. De iPhone 12 Pro Max is er in goud, zilver, grafiet en blauw.
  • Hoeveel opslag heb je nodig? Bij de iPhone 12 mini kun je kiezen uit 64, 128 en 256 GB. De iPhone 12 Pro Max heeft 128, 256 of 512 GB. De hoeveelheid opslag die je kiest, bepaalt de prijs – daar komen we ze op terug.
  • Heb je een geschikte lichtnetadapter in huis? De iPhone 12 wordt geleverd met enkel een Lightning-naar-usb-c-kabeltje. Voor de adapter moet je zelf zorgen. Het nieuwe kabeltje past niet in het oude oplaadblokje van je iPhone. Wel zo handig om dus meteen een adapter te kopen.