Direct contact? Bel: +31(0)85 53 62 600

Home > Blog > Verandering Microsoft

Verandering Microsoft

Microsoft heeft de ondersteuning voor Windows 7, na een periode van 10 jaar, beëindigd. Er worden geen technische ondersteuning en software-updates ter bescherming van uw pc meer geleverd voor het product vanuit Windows Update. Wij raden u dan ook ten zeerste aan om over te stappen, om te voorkomen dat u in een situatie komt waarin uw service of ondersteuning nodig hebt die niet langer beschikbaar is.

 

De beste manier om veilig te blijven werken is met Windows 10. Ontvang meer voordelen voor uw bedrijf, zoals geavanceerd beveiligings-, apparaat- en app-beheer en besturingselementen voor besturingssysteemupdates, door naar Windows 10 Enterprise E3 te migreren. De Windows 10-ervaring is het beste op een nieuwe pc. Hoewel het mogelijk is om Windows 10 op uw oudere apparaten te installeren, wordt het niet aanbevolen.

 

Wij helpen u graag om uw bedrijf nog succesvoller te maken met het veiligste Windows ooit, dat altijd up-to-date is met de nieuwste beveiligings-, productiviteits- en geavanceerde IT-hulpmiddelen: sales@overhoffic