Direct contact? Bel: +31(0)85 53 62 600

Home > Blog > Hikvision Alarmsysteem

Hikvision Alarmsysteem

Het nieuwe Hikvision Draadloze Alarm systeem met de nieuwe Hikvision AXHub paneel is een draadloze alarmsysteem welke uniek, snel, professioneel en betrouwbaar is, waarmee de eindgebruiker eenvoudig het systeem kan bedienen met de welbekende Hikvision Hik-Connect App.


Het kan uitgebreid worden met diverse componenten waaronder magneetcontacten, passief infrarood detectoren, rookmelders, afstandsbedieningen én meer.

Deze Startkit (€ 229,00) bevat de volgende onderdelen:

  • 1x AXHub alarmcentrale
  • 1x draadloos magneetcontact
  • 1x Bewegingsmelder (PIR)
  • 1x Luxe 2-weg communicatie afstandsbediening

Hikvision presenteert onder de naam AXHub een draadloos alarmsysteem voor woningen en kleine bedrijven. De fraai vormgegeven centrale verwerkt alarmmeldingen, maar ook videobeelden, waardoor eenvoudig visuele verificatie is toe te voegen.

Het gaat hier om een unieke combinatie van inbraaksignalering en videobewaking. Dit alles is geïntegreerd in een compacte designbehuizing, die een groot aantal configuratiemogelijkheden biedt. Het opzetten van het systeem verloopt via Hik-Connect en beelden zijn te beheren via iVMS van Hikvision. De combinatie van inbraakdetectie en videoverificatie is mogelijk als Intruder Verification as a Service (IVaaS). Hierbij gaat de communicatie via een Cloud-omgeving, zodat ook derden als dienstverlener kunnen optreden.

Wil je meer informatie over onze security oplossingen?, neem dan contact met ons op. verkoop@connexy.nl of op telefoonnummer 085-5362600