Direct contact? Bel: +31(0)85 53 62 600

Home > Blog > Gigaset GX Business Line

Gigaset GX Business Line

Extreme omstandigheden vragen om speciale apparaten - zoals de Gigaset GX290 rugged smartphone, gemaakt van solide materialen. Met een metalen frame en versterkte behuizing, welke met twee componenten ingespoten is. Met TPU is de smartphone zowel waterdicht als bestand tegen vuil en schokken. Dankzij het geoptimaliseerde display kunt u het scherm altijd goed zien, zelfs in direct zonlicht of vochtige omstandigheden. Dankzij de batterij met lange levensduur en krachtige processor kan de Gigaset rugged smartphone GX290 volledige betrouwbaarheid garanderen in de zwaarste omstandigheden. Alles aan de buitenkant is indrukwekkend: het ergonomische ontwerp en de antislipeigenschappen maken de GX290 de perfecte partner voor bouwvakkers, fabrieksmedewerkers, buitensportliefhebbers, natuurliefhebbers of voor mensen die onhandig zijn.

Solide en praktisch onverwoestbaar: HD+ V-Notch display met Gorilla glas


Natte handen, gladde oppervlakken of vuile omgevingen - uw smartphone moet veel doorstaan. Om ervoor te zorgen dat u altijd uitstekende beeldprestaties kunt ervaren, is de rugged smartphone GX290 uitgerust met indrukwekkende beeldkwaliteit: 6.1" 19.5: 9 HD + V-notch-display en Corning Gorilla Glass 3. Dit scherm is krasbestendig, vuilafstotend en is robuust genoeg om ongeschonden harde schokken te weerstaan. Bovendien past de helderheid van het scherm zich automatisch aan. Het houdt rekening met het daglicht om het lezen in bijzonder fel licht te vergemakkelijken - ideaal voor buitenactiviteiten in de zon.

Dagenlang energie: duurzame 6200-mAh batterij met snellaadunctie


Altijd klaar voor de strijd wanneer u dat ook bent, zelfs als u mijlenver verwijderd bent van het dichtstbijzijnde stroompunt - de Gigaset GX290 biedt veel batterijvermogen. Met een gesprekstijd van maximaal 24 uur en een stand-by tijd van 25 dagen bent u altijd bereikbaar.

Krachtig en efficiënt: de Octa-Core processor


Een smartphone die u naar een geheel nieuw level brengt: met een Octa Core processor voor maximaal 2.0 GHz is de Gigaset rugged smartphone GX290 de beste in zijn klasse. Nieuwe functies zijn onder meer verbeterde snelheid prestaties en de mogelijkheid om meerdere apps tegelijkertijd uit te voeren zonder in te leveren op prestaties. En het beste ervan: Het stroomverbruik blijft laag! De grafische verwerkingseenheid Mali G71 MP2 zorgt voor eersteklas HD-beeld en verhoogt de energie-efficiëntie van het toestel. 

Harde cover: water, stof en schokbestendig


Regenbuien en stofwolken maken geen schijn van kans! De Gigaset rugged smartphone GX290 kan onder andere buiten gebruikt worden tijdens het werk, zelfs in extreme condities. Ontworpen in overeenstemming met de industriestandaard IP68 (beschermingsgraad voor telefoons), is de smartphone bestand tegen volledige onderdompeling in water tot een diepte van maximaal 1,2 meter gedurende 30 minuten. Bovendien betekent de stofdichte behuizing dat de telefoon niet wordt beïnvloed door stoffige of zanderige industriële omgevingen. Zelfs ernstige schokken zullen uw smartphone niet schaden: dankzij de twee componenten ingespoten behuizing van TPU met een versterkt metalen frame, kan de GX290 een valproef op een stalen plaat van 1,20 m hoog volledig ongeschonden doorstaan.

Wil je meer informatie over deze robuuste smartphone?, neem dan contact met ons op. verkoop@connexy.nl of op telefoonnummer 085-5362600