Direct contact? Bel: +31(0)85 53 62 600

Home > Blog > Een videoafspraak maken?

Een videoafspraak maken?

Iedere onderneming is anders, en dat vraagt om andere telecom- en ICT oplossingen. Heeft uw hulp nodig met het kiezen van de beste oplossing? Wij helpen u graag! Plan een afspraak voor een videogesprek met een van onze experts. Net zo persoonlijk, maar dan op afstand. En dit alles natuurlijk gratis en vrijblijvend.

 

Wat is een videoafspraak?

Een videoafspraak is eigenlijk hetzelfde als een live gesprek met een adviseur, maar dan op afstand via video. We bespreken dezelfde onderwerpen, delen ons scherm om de mogelijkheden te laten zien en leveren zo een advies op maat. Gratis en vrijblijvend.

Snel een passend advies

Met een videoafspraak helpen we u sneller dan met een face-to-face adviesgesprek, vaak al binnen 3 werkdagen. Fijn, want zo kunt u snel met het advies aan de slag om uw onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Videoafspraak ingepland, en dan?

  1. U krijgt een bevestigingsmail met daarin een inloglink. Inloggen kan al voor de afspraak, door simpelweg op de link te klikken. Zo kunt u op uw gemak alvast beeld en geluid testen.
  2. We snappen dat u als ondernemer een druk schema heeft. Daarom sturen we 1 uur voor de afspraak nog een e-mail als herinnering aan de videoafspraak.
  3. Op het moment van de afspraak klikt u op de inloglink, en u bent direct ingelogd. Geen moeilijke software nodig! Onze adviseur zit voor u klaar en het adviesgesprek kan beginnen.

Privacy voorop

Privacy vinden wij belangrijk. Ook online. Daarom bieden wij het videogesprek aan via een beveiligde omgeving, waar u veilig en 1 op 1 met de adviseur praat. Maakt u een afspraak, dan ontvangt u de link naar de beveiligde omgeving in uw e-mail.

Een videoafspraak maken met één van onze adviseur?

Laat uw contact gegevens door ons te bellen via 085-5862600 of stuur ons een e-mail naar verkoop@connexy.nl om snel een videoafspraak te maken met één van onze adviseurs te maken.