Direct contact? Bel: +31(0)85 53 62 600

Home > Blog > Bellen via Microsoft Teams

Bellen via Microsoft Teams

Microsoft Teams is een platform waar men kan chatten, vergaderen, content delen, samenwerken aan bestanden en werken met alle beschikbare apps. Vanaf nu is het ook mogelijk om via Teams te bellen. Connexy heeft een koppeling gerealiseerd die het mogelijk maakt om Microsoft Teams als een volwaardige telefooncentrale te gebruiken.

Volwaardige telefooncentrale

Elke Teams-gebruiker is bereikbaar op zijn bestaande vaste telefoonnummer waarmee hij ook mee naar buiten belt.

In Teams Business Voice krijgt elke medewerker een vast telefoonnummer in Microsoft Teams toegewezen. Zij kunnen daarmee bellen en gebeld worden, doorverbinden en ze hebben uiteraard een voicemail. Afhankelijk van de instellingen belt u uit met het algemene bedrijfstelefoonnummer of met zijn directe telefoonnummer. U beschikt zo over een geïntegreerde werkplek, zowel op kantoor als onderweg. Dat kan met een laptop, tablet of zelfs alleen met een smartphone. Integratie van communicatie werkt efficiënter. In de Teams client op iedere device zie je aan de linker- of onderkant een balk met mogelijkheden zoals de activiteitenfeed, chat en beschikbare Teams waar je eenvoudig documenten en bestanden kunt delen en verschillende kanalen kunt creëren. Via de knop ‘Oproepen’ kan er zowel intern als extern gebeld worden. Je beschikt dan over een kiezer waarmee je net als een vast VoIP toestel een nummer kan intoetsen.

Teams geeft u vrijheid want het werkt op Windows, iOS, Mac en Android. Hierdoor is het mogelijk om via elk device te bellen. Met Teams Business Voice werken ze vanuit één digitale omgeving en hoeven ze niet meer te schakelen. In het scherm heb je de functies die je al kende van je smartphone en meer. Je ziet daar je belgeschiedenis, de voicemail, de doorschakelfunctie, het adresboek en je kunt daar bellers in de wacht zetten of toevoegen aan een gesprek. Teams Business Voice is geschikt voor elk type bedrijf en je kunt het bij elke Microsoft-365 licentie inzetten. Dankzij de ingebouwde vergaderingshub kan iedereen met een computer of telefoon meedoen. Alle functionaliteiten van een volwaardige telefooncentrale Met Microsoft Phone System bieden wij u de functionaliteiten van de telefooncentrale. Je kunt nu huntgroepen, auto attendant en wachtrijen instellen. Deze telefooncentrale mogelijkheden regel je binnen de virtuele centrale van Microsoft 365.

Bellen via Microsoft Teams maakt alle andere Hosted telefonie diensten overbodig. Uw Microsoft client vormt de basis voor al uw bereikbaarheid. Wilt u meer informatie over bellen met Microsoft Teams? Neem dan contact op met onze verkoop afdeling via: verkoop@connexy.nl of op telefoonnummer 085-5362600.